Online training maken: de strategische handleiding
Wil jij weten hoe jij een online training kan maken en verkopen? Dan is deze handleiding voor jou geschikt! We leggen je van A tot Z uit hoe jij succesvol jouw online training kan verkopen.
Lees meer
De waarheid over het resultaat van jouw website
Op de vraag aan een ondernemer of het resultaat oplevert, zorgt vaak voor dezelfde antwoorden. Ofwel, ze weten het niet. Ofwel, ze halen geen resultaten. Hoe krijg je grip op de resultaten vanuit je website?
Lees meer
Hoe kun je makkelijk Google reviews verzamelen?
Alles wat je nodig hebt om makkelijk Google reviews te verzamelen.
Lees verder
Vorige
Volgende

Recente blogberichten

Ben je ondernemer en is dit herkenbaar voor jou?

Ben je ondernemer en is dit herkenbaar voor jou?

Als het gaat om succesvol ondernemerschap, heb je veel motivatie nodig om tegenslagen te overwinnen en succes te behalen. Zeker in deze Corona tijd. Je moet de motor draaiende houden, zelfs als je geen benzine meer hebt.

Waar halen ondernemers deze motivatie vandaan en hoe blijven ze de energie hebben om te blijven innoveren?

Succesvolle ondernemers halen hun motivatie uit hun grootste doel!

Het is het grootste doel die succesvolle ondernemers hun motivatie geeft. Jouw hoogste doel geeft richting aan al je ambities en doelen. Het is het kompas waarmee je kunt bekrachtigen of je de juiste dingen nastreeft.

Veel ondernemers vergeten dat en branden uit als een kaars omdat ze veel energie verspillen aan de verkeerde doelen en ambities. Ze verliezen hun motivatie. Soms omdat ze hun grootste doel uit het oog verliezen en soms omdat ze zich nooit bewust zijn geworden van hun grootse doel.

Jouw grootste doel geeft je ook rust en vrijheid waaronder financiële vrijheid weet niet alleen waarom je doet wat je doet, maar je kunt ook vrij kiezen welke ambities en doelen de meeste voldoening geven. En als het één niet werkt, kijk je hoe je het kunt verbeteren zodat het wel werkt.

Het JUMP! coachtraject en het JUMP! jaarprogramma begeleiden jou zodat je je bewust wordt van je grootste doel of om je grootste doel weer in het vizier te krijgen. Zo verlies je nooit je motivatie als ondernemer.

Wil je samen met ons aan jouw ondernemerschap werken, samen met ons aan jouw groter doel werken en samen dit doel ook bereiken.

Start nu en ga meteen aan de slag!

Maak nu gebruik van 3 maanden GRATIS lidmaatschap

SCHRIJF HIER IN

Wat is het JUMP! Membership?

JUMP! houdt zich bezig met training van en coaching en advisering aan ondernemers in de kappersbranche op het gebied van financiën, personeel, marketing en bedrijfskunde.

JUMP! biedt het programma ‘JUMP! Business Academy’ aan.
De deelnemer krijgt door middel van een ‘Salonscan’ inzicht in de eigen bedrijfssituatie en samen met JUMP! wordt aan de hand van de intentie van de ondernemer het ‘Op Maat Groeiplan’ opgesteld.
Vanuit dit ‘Op Maat Groeiplan’ zal worden begonnen met de deelname aan het programma van de ‘JUMP! Business Academy’.

Programma ‘JUMP! Business Academy’
Op de goede weg bij succesvol ondernemen
• 9 online 1-op-1 coaching sessie van 45 minuten
• 9 thema groepssessies van 60 minuten
• 7 modules met praktische videolessen van 60 minuten. Deze videolessen zijn
in opeenvolgende modules online te volgen op een tijdstip dat het jou uitkomt.
• 2 keer per jaar 2 (fysieke) trainingen
• 4 live Online Expert Trainingen
• 1 maandelijks feedback op jouw Op Maat Groeiplan.
• onbeperkt 1-op-1 vragen stellen (naar redelijkheid)
• gebruikmaking van het ‘JUMP! Support Systeem’
• deelname aan de Community.

SCHRIJF HIER IN

 

Nicolle Verkoulen van Knip’t Kapsalon verteld over haar succes sameet JUMP! en wat ze doet tijdens de lockdown

Dankzij JUMP! gaat het met Knip’t Kapsalon super goed. Veel meer structuur in mijn zaak en het allerbelangrijkste is continueren van alles. Ik ben toe aan de volgende stap, samen met collega’s uit het vak brainstormen over alles, en vooral bijblijven, in de snel veranderende marketingtools, is in deze tijd belangrijk. Tijdens de eerste lockdown was ik super blij dat ik bij JUMP! hoorde. Ik kreeg van Berthy alle info heel snel op de mail. Je had overzicht waar je aan toe was, dit gaf heel veel rust. Rust om aan je zaak te werken. Grip op de cijfers en een buffer aanleggen werden de eerste doelen. En in je salonhandboek een hoofdstuk Corona Draaiboek bijschrijven. Door JUMP! kreeg ik ‘ ook” grip op mijn cijfers en er werd al heel snel over de volgende doelen gesproken. Nu tijdens de 2de lockdown wist ik wat mij te doen stond. Zichtbaar blijven voor mijn klanten, mijn buffer aanspreken. En de nieuwe doelen opschrijven. Bovenaan staat nu investeren in een nieuwe website en webshop. Mijn Team en ik komen er wel. Dankzij de trainers van JUMP! en de persoonlijke coaching van Berthy.

5/5

Nicolle Verkoulen

JUMP Business Academy © 2020

 

I N S P I R A T I E # C O R O N A

I N S P I R A T I E # C O R O N AYes het E-book is gereed, het kan gratis gedownload worden via deze link!!

https://jumpacademy.nl/corona-promotie-voorpagina/

De impact van de coronacrisis is wederom groot voor Nederlandse ondernemers.

De 2de lockdown van 15 december 2020 heeft net als de 1ste lockdown veel impact op het bedrijfsleven dus ook op onze kapsalons.

Sinds maandagavond 14 december hebben we bij JUMP! met man en macht gewerkt om je zo uitgebreid mogelijk van dienst te kunnen zijn in deze bizarre tijd. Zoals ik vorige week al schreef, wij zorgen dat wij voor jullie volledig geïnformeerd zijn. JUMP! neemt actie!!!! Doe je mee?

Dat hadden we belooft en dat wat je belooft dat doe je ook!
Wat hebben we dan gedaan? In eerste instantie heb ik voor onze leden alle info verzameld m.b.t het financiële noodsteun pakket om bedrijven te ondersteunen, de wetten en de regelgeving. Info m.b.t. de belastingen. En al deze info gedeeld.

Dit alles kunnen jullie vinden in het gratis inspiratie corona e-book.

Graag willen we alle ondernemers in de kappersbranche helpen en daarvoor hebben we het ‘KAPPERS INSPIRATIE CORONA’ E-book voor iedereen gemaakt. Met heel veel info, tips en trics. Je kunt  het nu hier gratis downloaden https://jumpacademy.nl/corona-promotie-voorpagina/

Net als de eerste lockdown kun je met bovenstaande informatie concreet en direct nog beginnen om het voortbestaan van je zaak te verzekeren.

In of uit angst handelen is niet OK want het haalt je compleet uit je kracht en je maakt jezelf gek.

Hoe kom en blijf je uit een paniek/slachtoffer/angst situatie en welke bewezen methodes zijn!

Wat kun jij actief doen nu met je tijd?

We maakten een actielijst met een heleboel voorbeelden van mij en uit ons JUMP! team om je bedrijf overeind te houden.
Zie ook het e-book. https://jumpacademy.nl/corona-promotie-voorpagina/

Wat ga je nu doen?
Ga in de regelstand. Ga eerst doen wat moet. Breng in kaart hoe je ervoor staat.Daarna komt de creatieve kant. Maar die kan alleen maximaal bloeien als je zo vrij mogelijk bent in je hoofd. Dus wandel en haal diep adem en go!

Wat je ook doet, ga voor jouw beste route. Lees niet de hele dag de ellende onder alle Fb posts, beter nog, lees ze helemaal niet. Ga niet mee in die collectieve paniek maar blijf vooral voor jezelf denken en in jezelf geloven.

Doe je voordeel met de info van het E-book en ga er mee aan de slag.

Een acute active samenwerking van het JUMP!team kwam tot stand sinds de 2de lockdown waardoor we alle werkzaamheden die van belang waren voor de ondernemers in de kappersbranche in een week gerealiseerd hebben.

Dank:
Michel van Keeken, Black Lynx Branding.

Sharon Wessels, Content Creator-E-book restyling.

Wolfgang Peppmeier, Corona Vlog en Blog,

Hein van de Weijer en Han Eggen Corona advies.

Ik heb mijzelf ook een schouderklopje gegeven. Voor het E-book herschrijven voor de lockdown2. Schrijven van Corona teksten voor op de website, info verspreiding aan en  het beantwoorden van vragen van de ondernemers.
Er is veel werk verricht maar zoals jullie zien, Samen sterk geld ook voor het JUMP! team.

Meer weten over JUMP! en het 3 maanden gratis lidmaatschap.

De directe link waar je alle info vindt: https://jumpacademy.nl/membership/

 

De 7 sleutels van betrokkenheid

Een blog van Wolfgang Peppmeier 03-09-2020

De 7 sleutels van betrokkenheid
1 Besef dat klanten onze gemeenschappelijke vrienden zijn.
Klanten betalen immers de complete rekening. Beginnend bij onze lonen en ook alle andere kosten, zoals de huur en de inrichting.
2 Een bedrijf is geen speelplaats waar je vrijblijvend rond mag dolen.
Elk bedrijf heeft de maatschappelijke verplichting om winst te maken en daardoor de gemeenschap te dienen. Elk bedrijf moet zich zo gedragen dat het een toegevoegde waarde heeft voor de eigenaar, de klanten en de medewerkers. Het is de plicht van de eigenaar om dit duidelijk te maken aan zichzelf en de medewerkers.
3 Een bedrijf heeft een duidelijke visie en missie.
Alleen als een bedrijf een zin voor zijn bestaan heeft is het een zinvol bedrijf. Zinloze bedrijven voegen niets toe en staan zichzelf en anderen in de weg. Zingeving wordt verwoord in een duidelijk concept, namelijk in de salonfilosofie of bedrijfscultuur.
4 Laat medewerkers meedenken en geef hen meer verantwoording.
Maak niet alleen gebruik van de handjes maar ook van de hersenen van je team. Door medewerkers mee te laten denken, creëer je draagvlak en verantwoording, dus meer betrokkenheid.
5 Samen invloed uitoefenen door middel van minimaal vier tools.
De tools zijn: het salonhandboek, de actuele uurtjes, het logboek en de functioneringsgesprekken. Laat het salonhandboek bij voorkeur door de medewerkers schrijven. Door regelmatig ‘Actuele uurtjes’ (werkbesprekingen) te plannen maak je de dagelijkse gang van zaken transparanter en daardoor makkelijker. Door het logboek verbetert de communicatie onderling aanzienlijk. Tijdens de functioneringsgesprekken kun je één-op-één bijsturen.
6 Maak de economische processen duidelijk.
Zowel de eigenaar als ook het team hebben baat bij de actuele cijfers. Het moet te allen tijde duidelijk zijn hoe de zaak er economisch voor staat. Betrokkenheid kun je alleen maar bereiken door de feiten te noemen. Geruchten en gissen over hoe het ervoor staat, werken zeer negatief.
7 Communicatie.
Neem als eigenaar een duidelijk standpunt in. Communiceer de doelen en het concept en laat ook de grenzen zien. Door middel van functieomschrijvingen weet iedereen wat van hem of haar verwacht wordt. In het verlengde hiervan zorgen functioneringsgesprekken voor duidelijkheid. Geef opbouwende kritiek en spaar niet met complimenten. Zijn er twijfels bij jou of bij één van je medewerkers? Een loopbaancheck kan voor meer duidelijkheid zorgen.

Voor een goed fundament voor je onderneming Klik hier.https://jumpacademy.nl/2-daagse-online-training/

Hallo Wereld!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean volutpat vitae ante id tincidunt. Aliquam ut mauris gravida, elementum dui in, congue justo. Phasellus placerat augue libero, et sollicitudin mi suscipit eu. Nulla ultrices nulla in nulla vestibulum aliquam. Donec eget ipsum ligula. In tristique orci sit amet lacus placerat, sed pulvinar justo euismod. Fusce convallis molestie aliquet. Nunc sit amet ante at magna aliquam volutpat vel vitae dolor. Nulla eget nisi lobortis, iaculis tellus a, porta massa. Etiam laoreet sem vitae lacus iaculis, facilisis vestibulum quam porttitor. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec molestie tincidunt urna, quis euismod tortor pharetra a. Ut aliquet arcu ut facilisis pretium. Vestibulum et sapien dolor.

Voorbeeld foto in een blogartikel

Pellentesque scelerisque sem vitae diam molestie, non vulputate justo eleifend. Proin sit amet finibus magna. Proin quis aliquam lectus, in tempor metus. Nam lacus ex, ultrices sit amet tellus ac, dignissim luctus mi. Quisque vestibulum ultrices felis, non tempus lectus pretium eu. Duis nulla velit, vestibulum ut diam eu, commodo eleifend turpis. Mauris enim mi, consequat nec nisl eu, ultrices sollicitudin lacus. Ut at nisi non odio tempor luctus a at tellus. Aliquam imperdiet lacus bibendum efficitur sodales. Pellentesque imperdiet vulputate metus nec sodales. Duis auctor sit amet dui at molestie. Pellentesque ut justo nibh.

Nullam pulvinar pulvinar turpis, eu venenatis erat finibus non. Maecenas sollicitudin, ex a dapibus semper, diam risus egestas quam, et blandit erat quam in est. Nullam felis ex, eleifend quis vehicula ut, molestie at est. Sed hendrerit purus ipsum, ut sodales dolor accumsan et. Sed condimentum enim a ex ullamcorper, nec ultrices tellus posuere. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Vivamus quis consectetur ex. Aenean ligula diam, feugiat vitae aliquet eget, dignissim eget odio.Over mij

Vertel in het kort in een paar regels wat over jezelf. Probeer ook een connectie te maken naar deze blogberichten. Beschrijf wat jouw doel is en waarom je graag wilt dat bezoekers een blog van jouw lezen.

Populaire blogs
Categorieën